GS1 Sweden Concept Centre

Välkommen hit! Som besökare i vårt Concept Centre kan du till exempel agera konsument, butikspersonal, logistikchef, transportköpare, patient, sjukhuspersonal eller inköpare. En av våra experter guidar dig runt och visar dig hur du kan effektivisera ditt varuflöde, spåra dina produkter i realtid och mycket mera.

Anmäl ditt intresse

 

Samla dina kollegor och kom till oss för en gratis presentation 

Det övergripande syftet med vårt Concept Centre är att sätta fokus på affärsnyttan med GS1:s standarder och våra Validoo-tjänster. Vår förhoppning är att bättre kunskap om GS1:s standarder ska leda till att fler företag och organisationer ska förstå hur GS1 och Validoo kan hjälpa dem att arbeta smartare och bli mer effektiva.

Genom ett besök i vårt Concept Centre ökar förutsättningarna för att förstå och diskutera hur GS1:s standarder skapar affärsnytta för din organisation. En erfaren GS1-medarbetare guidar alltid ditt besök, som vi skräddarsyr för att passa de utmaningar som just ditt företag har.

GS1 Sweden Concept Center består av ett antal stationer där du tittar på filmer och bildspel och interagerar med hjälp av uppbyggda miljöer och tekniska hjälpmedel.

Boka ditt besök

Alla våra kunder och samarbetspartners, men också potentiella kunder och representanter från myndigheter, politiker och journalister är välkomna till vårt Concept Centre.

Eftersom GS1 är en global not-for-profit-organisation som är öppen för alla gäller självklart samma principer även för vårt Concept Centre.

När du skickar in din bokningsförfrågan kommer GS1 Sweden att hantera dina personuppgifter enligt GS1:s integritetspolicy.

 
 

Guldpartner


Silverpartner


Sponsorer


Supportrar