E-commerce

GS1:s standarder gör det möjligt för företag att identifiera, fånga och dela produktinformation längs hela värdekedjan.

Säljer du online? Ordna en streckkod genom GS1

Om du säljer på nätet kommer frågan kanske upp om du har en streckkod, GTIN eller EAN-nummer. Vad är det, kanske du först tänker. Men beställ en streckkod från GS1 Sweden och använd vårt expertstöd. Det vinner du alltid på. 

Siffrorna som visas under streckkoderna är dina produkters unika identiteter. Och du behöver dessa siffror för att sälja online via marknadsplatser som Amazon, eBay etc. Dessa siffror kommer från oss - vi är en del av den globala GS1-organisation som hanterar streckkodsstandarder och delar ut numren. 

Beställ en streckkod ›

Utmaningen med E-commerce

Med tillväxten inom e-handel, så kallad E-commerce, och mobil teknik, har konsumenterna mer makt än någonsin. De har allt högre förväntningar på produktinformationen, produkttillgängligheten och köpupplevelsen.

Dock finns en klyfta mellan vad konsumenterna förväntar sig och vad återförsäljare kan erbjuda. Men för återförsäljare och leverantörer är det en verklig utmaning att hitta sätt att erbjuda sina konsumenter en smidig lösning när det gäller att handla.  

Att arbeta tillsammans med industrin för att leverera en ny strategi

För att skapa en "sömlös" upplevelse för konsumenten, måste återförsäljare och leverantörer hela tiden ha synlig, korrekt och sammankopplad information om sina produkter.
Detta gör det möjligt att leverera produkterna som konsumenterna vill ha, när och var de vill ha dem, stärka varumärket och öka försäljningen.

Läs mer om våra användargrupper

Läs mer om olika branscher på vår globala hemsida

Har du frågor om GS1 och detaljhandel är du välkommen att kontakta kundservice.