Besök oss på Logistik & Transportmässan i Göteborg 5-7 november

2018-10-17

Med GS1 får du mer hållbara, pålitliga och spårbara transporter. Kom till monter A01:39 så bjuder vi dig på en extra god kopp kaffe medan vi berättar hur.

Tänk dig en värld där en jordbrukare förbereder en transport och enkelt kan kommunicera viktig information om skörden, hållbarhetsinformation eller krav till handelspartners i värdekedjan. Med GS1 blir den världen möjlig. Låt oss berätta hur på Logistik och Tranportmässan den 5-7 november.

 

Några av våra experter på plats:

Bild på Cecilia Strokirk 

Cecilia Strokirk

Head of Transport & Logistics, Industry Engagement, GS1 Sweden AB

Cecilia har en gedigen bakgrund inom transport- och logistikbranschen och brinner verkligen för att hjälpa branschen med de utmaningar den står inför. Cecilia har tidigare bland annat tagit fram tjänster inom logistik och inköp, arbetat med supply chainfrågor inom konsult- och utbildningsbolag, genomfört logistikprojekt i ELA (European Logistics Association) samt suttit i dess styrelse. Just nu fokuserar Cecilia mycket på att hjälpa företag att skapa spårbarhet och digitalisering inom hela supply chain management. 

 

Bild på Mats Björkqvist

Mats Björkqvist

Head of Technical Industries, Industry Engagement, GS1 Sweden AB

Mats har lång erfarenhet av logistikfrågor från både dagligvarubranschen och verkstadsindustrin. Han brinner för att hjälpa företag och organisationer att effektivisera informations- och varuflöden genom ett standardiserat globalt affärsspråk så att ”alla kan prata med alla”.

 

Klicka här för din gratisbiljett till mässan

 

Vi ses i monter A01:39