Dagligvarubranschens höstmöte bjöd på värdefullt mingel, intressant föreläsning – och en vinnare

2016-10-07

2016 års höstmöte för dagligvarubranschen, som arrangeras av Dagligvaruleverantörernas Förbund (DLF) och Svensk Dagligvaruhandel (SvDH) i samarbete med GS1 Sweden och Validoo, var som alltid mycket lyckat. Den 6 oktober samlades ett stort antal representanter för företag och organisationer i dagligvarubranschen för en kväll som sent ska glömmas.

Middag och artistframträdanden föregicks av en mycket uppskattad föreläsning av den amerikanske entreprenören och webbprofilen Seth Godin, en stjärnföreläsare av rang. Men det allra viktigaste med kvällen är annars de kontakter som skapas och de idéer som uppkommer.
- Alla som är där får träffa andra i branschen under trevliga former för att knyta kontakter och utbyta erfarenheter, säger Lena Coulibaly som är sektoransvarig för detaljhandeln på GS1 Sweden.
- Det tror jag att många upplever som det mest värdefulla med ett sådant här arrangemang.

Under kvällen delades också ett pris ut – för Årets Dagligvara. Det gick i år till Food for Progress som tagit fram Årets Dagligvara 2016 – Oumph! Ett företag med mat från växtriket med en helt unik konsistens gjord på soja. De fick under stort jubel ta emot priset på scenen. 

Stort grattis från GS1 och Validoo till Food for Progress som har tagit fram Årets Dagligvara 2016 - Oumph!