Välkommen till vårt kunskapscenter!

2012-02-08

Nu har GS1 Sweden Concept Centre invigts och det är fritt fram för GS1 Swedens alla 10 000 kunder att boka ett besök. Vårt kunskapscenter erbjuder en unik inblick i hur GS1-systemet fungerar i dag och vad som väntar i framtiden.

Samarbetspartners och sponsorer minglade när GS1 Sweden Concept Centre invigdes i mitten av februari.  Mer än 100 personer var på plats och kunde studera de montrar och utställningar som byggts upp i de nya lokalerna på GS1 Swedens huvudkontor i Stockholm.

Cecilia Gyldén

– Jag tror vi överträffade förväntningarna och vi fick höra mängder av positiva kommentarer, säger Cecilia Gyldén, Chef för Marknad och Externa Relationer på GS1 Sweden.

– Syftet med vårt kunskapscenter är främst att sätta fokus på affärsnyttan med GS1-systemet och våra Validoo-tjänster. Men vi vill också kombinera information om GS1-systemet med interaktivitet.

Kunderna bidrar

Det tredje benet som bär upp kunskapscentret är samarbetet med kunder och samarbetspartners. Mer än 30 företag och organisationer har varit med och stöttat byggandet av GS1 Sweden Concept Centre.

– Genom att vi tagit hjälp av våra kunder får vi med dem i arbetet att utveckla kunskapscentret – och våra tjänster, framhåller Cecilia Gyldén.

Hon framhåller också betydelsen av GS1 Sweden Concept Centre som mötesplats och tycker att invigningen förstärkte den känslan.  Nya kontakter knöts mellan personer som har GS1-systemet som gemensam nämnare.

– Alla våra kunder och samarbetspartners är välkomna till vårt Concept Centre. Vi har redan fått många bokningar och det är bara att gå in på vår webbsida och boka.

I ett besök på GS1 Sweden Concept Centre ingår en guidad tur och besöket är självklart kostnadsfritt. Det går även bra att i mån av plats kombinera besöket med att boka konferenslokal för ett eget möte, till exempel för en ledningsgrupp eller kundmöte.