Mentor Online tar hjälp av Concept Centre

2012-12-04

– Concept Centre är unikt inom sin nisch, kunskapen och förståelsen om spårbarhet och transparens i värdekedjan är mycket efterfrågad av våra samarbetspartners och kunder.

Det säger Lars Nordmark, Affärsområdeschef Event & Expo på förlaget Mentor Online, och flitig gäst och användare av GS1 Swedens Concept Centre.

Mentor Online är Skandinaviens ledande leverantör av branschinriktad information mellan företag. Det är ett av landets största förlag och det är specialiserat på branschtidningar, web och event i resp. bransch. I dag ger man ut 27 titlar med inriktning på industri, handel, livsmedel, logistik, service & tjänster och life science, samt genomför varje år cirka 60 event & expo.

Förlaget har en lång relation till GS1 Sweden och är sponsor till Concept Centre. Lars Nordmark brukar genomföra frukostseminarier och mini-konferenser i lokalerna.

Spårbarhet och transparens är aktuellt

– GS1 Sweden och GS1-systemet står för spårbarhet och transparens, något som är aktuellt för såväl våra läsare som annonsörer och partners eller deltagare, berättar Lars Nordmark.

– Den kunskap som finns samlad i Concept Centre väcker alltid stort intresse. Att inspireras och inte alltid behöva uppfinna hjulet igen är en klar fördel, och många av dem vi bjuder in till ett besök återkommer till GS1 Sweden för fortsatta kontakter.

Lars Nordmark vill också framhålla fördelarna med att Concept Centre ligger centralt mitt i Stockholm, och att det alltid är vänlig och trevlig personal som finns till hjälp i lokalerna.

Besök Concept Centre

Concept Centre är kostnadsfritt att besöka och ligger i GS1 Swedens lokaler ovanför centralstationen i Stockholm.