Utbildningar

På våra utbildningar får du chansen att räta ut dina frågetecken kring streckkoder, standarder och artikelinformation. Våra klassrumsledda utbildningar hålls i vårt interaktiva mötesrum Concept Centre, där du praktiskt kan testa hur standarden fungerar i en mängd olika branscher.

GS1 Grundkurs

Kurstillfällen: 6 mar

Vi hjälper dig så att allt blir rätt från start! Kursen är för dig som är ny i GS1-världen eller vill fräscha upp dina kunskaper. Vi utbildar på plats i Stockholm.

GS1 Artikelinformation

Kurstillfällen: 7 mar

Är du en av dem som sitter och sliter håret varje gång en artikel ska lanseras och artikelinformationen ska skickas in? Då rekommenderar vi vår kurs i artikelinformation! Kursen går igenom vad termerna betyder, hur informationen valideras i Validoo och vad informationen används till.

GS1 för hälso- och sjukvårdssektorn

Lär dig hur standarden från GS1 appliceras i hälso- och sjukvårdssektorn, från producent till patient. Kursen går igenom märkning och numrering av artiklar och platser för att tillgodose krav på till exempel spårbarhet och patientnära skanning.

Kom igång med 2D-koder och e-verifikation

Lär dig hur du ändrar din produktmärkning för att följa EU-direktivet mot förfalskade läkemedel. Vi tar det från början och ger dig verktygen för att komma igång med arbetet. Inga förkunskaper om GS1-standarden eller 2D-koder behövs. Kursen görs tillsammans med LIF – de forskande läkemedelsföretagen och är öppen för alla typer av företag och organisationer.