Utbildningar

Klassrumsledda utbildningar utförs i GS1 Swedens interaktiva mötesrum, Concept Centre. Där finns det möjlighet att uppleva standarden i ett sammanhang, med miljöer uppbyggda för demonstration.

Räta ut dina frågetecken kring nummer och streckkoder på vår grundkurs

Kurstillfällen: 6 sep11 okt22 nov

Vi hjälper dig så att allt blir rätt från start! Kursen är för dig som är ny i GS1-världen eller vill fräscha upp dina kunskaper. Vi utbildar på plats i Stockholm.

GS1 Artikelinformation

Kurstillfällen: 7 sep12 okt23 nov

För att ett handelsflöde ska fungera effektivt är det viktigt att parterna delar korrekt grunddata. Korrekt grunddata gör bland annat att varan kan hanteras effektivt i ett logistikflöde och är en förutsättning för ett elektroniskt handelsflöde. Lär dig allt om funktion, struktur och innehåll för artikelinformation.

Är du leverantör av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget eller Foodservice?

Kurstillfällen: 28 sep26 okt

Då har vi tagit fram en skräddarsydd introduktionsutbildning till GS1 och Validoo där vi går igenom GS1:s standarder för identifiering, märkning och artikelinformation kopplat till alkoholhaltiga drycker. Och så hjälper vi dig att komma igång med Validoo.

GS1 för hälso- och sjukvårdssektorn

Lär dig hur standarden från GS1 appliceras i hälso- och sjukvårdssektorn, från producent till patient. Kursen går igenom märkning och numrering av artiklar och platser för att tillgodose krav på till exempel spårbarhet och patientnära skanning.

Kom igång med 2D-koder och e-verifikation

Lär dig hur du ändrar din produktmärkning för att följa EU-direktivet mot förfalskade läkemedel. Vi tar det från början och ger dig verktygen för att komma igång med arbetet. Inga förkunskaper om GS1-standarden eller 2D-koder behövs. Kursen görs tillsammans med LIF – de forskande läkemedelsföretagen och är öppen för alla typer av företag och organisationer.