Utbildningar

Klassrumsledda utbildningar utförs i GS1 Swedens interaktiva mötesrum, Concept Centre. Där finns det möjlighet att uppleva standarden i ett sammanhang, med miljöer uppbyggda för demonstration.

Räta ut dina frågetecken kring nummer och streckkoder på vår grundkurs

Kurstillfällen: 26 apr17 maj

Vi hjälper dig så att allt blir rätt från start! Kursen är för dig som är ny i GS1-världen eller vill fräscha upp dina kunskaper. Vi utbildar på plats i Stockholm.

GS1 Artikelinformation

Kurstillfällen: 27 apr18 maj

För att ett handelsflöde ska fungera effektivt är det viktigt att parterna delar korrekt grunddata. Korrekt grunddata gör bland annat att varan kan hanteras effektivt i ett logistikflöde och är en förutsättning för ett elektroniskt handelsflöde. Lär dig allt om funktion, struktur och innehåll för artikelinformation.

Är du leverantör av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget eller Foodservice?

Kurstillfällen: 28 mar20 apr19 maj

Då har vi tagit fram en skräddarsydd introduktionsutbildning till GS1 och Validoo där vi går igenom GS1:s standarder för identifiering, märkning och artikelinformation kopplat till alkoholhaltiga drycker. Och så hjälper vi dig att komma igång med Validoo.

GS1 för hälso- och sjukvårdssektorn

Lär dig hur standarden från GS1 appliceras i hälso- och sjukvårdssektorn, från producent till patient. Kursen går igenom märkning och numrering av artiklar och platser för att tillgodose krav på till exempel spårbarhet och patientnära skanning.

Kom igång med 2D-koder och e-verifikation

Kurstillfällen: 28 apr

Det här är en kurs som vänder sig till läkemedelsföretag verksamma i Sverige som ska efterleva EU:s krav på 2D-koder (delegerad akt till direktivet 2011/62/EU).