Nyheter för dig som använder MyGS1

Ny meddelandefunktion i GS1 Swedens tjänster

Nu har vi skapat en ny meddelandefunktion som samlar alla dina/era meddelanden eller notifieringar i en och samma Inbox som du kommer åt från MyGS1. 

Tidigare har meddelanden från oss skickats på olika sätt från våra system, dels genom att synas direkt i gränssnittet eller via e-post. För att göra det enklare har vi nu samlat alla meddelanden i en och samma Inbox som du hittar i MyGS1. Här kan du även på ett enkelt sätt ställa in om du endast vill ta emot meddelanden som är avsedda direkt till dig eller om du vill ha meddelanden som skickas till alla användare på ert företag.

Om ett meddelande i er Inbox är avsett för en annan person inom er organisation kan du på ett enkelt sätt vidarebefordra meddelandet. Vi kommer fortsättningsvis att skicka ut e-post till dig med en summering om det har kommit nya meddelanden som ni behöver titta på. Under dina meddelandeinställningar kan du ställa in hur ofta denna summering ska skickas ut.

För att se era meddelanden, vänligen logga in på MyGS1

API:er som automatiskt skickar, delar och tar emot uppdaterad information

För dig som är avsändare eller mottagare av data har vi API:er för flera affärsbehov där du kan integrera ditt företags egna system för att skicka, dela och ta emot information på ett automatiserat sätt. För dig som avsändare innebär det att du kan hantera produkter och platser samt registrera flera GTIN med grundläggande produktinformation samtidigt i vår tjänst Mina produkter, utan att manuellt behöva arbeta i vårt gränssnitt. Detsamma gäller dig som mottagare av data som på ett effektivt och enkelt sätt kan söka efter flera produkter eller platser samtidigt i vår tjänst Verified by GS1 för att bekräfta att exempelvis ett GTIN tillhör den produkt du tror.

Du får verifierad kvalitetsdata direkt i dina system vilket minimerar risken för eventuella misstag och effektiviserar processen när du ska verifiera, hantera eller söka efter produktinformation i Verified by GS1.

Läs mer om vår olika API:er och tekniska integration

Tillbaka till toppen